Βήματα που ακολουθούμε για την δημιουργία ενός Website.

Βήματα που ακολουθούμε για την δημιουργία ενός Website. | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Δημοσίευση: 31-10-2013

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Live Electronic ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία για την δημιουργία του site της επιχείρησής σας. Δείτε τα βήματα αναλυτικά:

1.Πρώτο βήμα, αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, είναι να συζητήσουμε τηλεφωνικά ή με κάποιον άλλον διαθέσιμο τρόπο, για το σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας από αυτό.

2.Αφού σας ακούμε προσεκτικά, μετά προτείνουμε αποτελεσματικές λύσεις, όπως το είδος του site που χρειάζεστε, με ποιες δυνατότητες και με τι στόχο.

3.Στη συνέχεια κάνουμε μια αρχική έρευνα αγοράς και σας δείχνουμε τι ψάχνουν οι χρήστες στο διαδίκτυο σε σχέση με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Με αυτό τον τρόπο θα σας δείξουμε ποιοι είναι οι κύριοι ανταγωνιστές σας στο τομέα των δραστηριοτήτων σας (στο χώρο του διαδικτύου) και τι ευκαιρίες υπάρχουν.

4.Αξιοποιούμε τη δική σας γνώση της αγοράς και τη δική μας εμπειρία στο Διαδίκτυο, ώστε να δημιουργήσουμε μια σύμπραξη. Θέλουμε οι πελάτες μας να μας θεωρούν συνεργάτες και όχι απλά τεχνικούς. Με κατάλληλο πλάνο από την αρχή, και χρήση βασικών αρχών μάρκετινγκ, ένας ιστοχώρος μπορεί να απογειωθεί!

5.Έπειτα αρχίζουμε να κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας. Αυτή θα είναι σχεδιασμένη με τρόπο εξαιρετικά φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, λειτουργική, με ταχύτατες αναπαραγωγές και εσωτερική μετακίνηση και τη δυνατότητα επέκτασής της ή μετατροπής της π.χ. E-shop, προσθήκη online κρατήσεων κλπ., κοστολογώντας μόνο τις επιπλέον εργασίες.

6.Πριν ολοκληρώσουμε το site ζητάμε το δικό σας feedback, ώστε να είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.

7.Στην συνέχεια γίνεται επίδειξη λειτουργίας και εκπαίδευση (αν είναι απαραίτητο) στη λειτουργία της ιστοσελίδας. Σας δίνουμε τους κωδικούς πρόσβασης στο δικτυακό σας τόπο και σας δείχνουμε πως μπορείτε να το αξιοποιήσετε, και να φέρετε καινούριο κόσμο που θα προστεθεί στο πελατολόγιό σας.

8.Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του κάθε έργου η εταιρεία πληροφορικής Live Electronic (… ζήσε ψηφιακά!) θα συνεχίσει να είναι κοντά σας και να σας υποστηρίζει σε κάθε σας ανάγκη.

Βήματα που ακολουθούμε για την δημιουργία ενός Website. ηλεκτρονικό επιχειρήν, e-business, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Web Site Developemnt, Κατασκευή Web Site, Σχεδιασμός Web Site, Web Design, Web Site, Internet Applications, Internet Application Development, Ηλεκτρονικό κατάστημα, Web Εφαρμογές, Ιστοσελίδα, Ιστοσελίδες, Ανάπτυξη εφαρμογών internet, Ηλεκτρονική διαφήμιση, Πακέτα Web Design, Web Design Packages, Ανάπτυξη Web Εφαρμογών, κατασκευή ιστοσελίδων,σχεδιασμος ιστοσελιδων,webdesign greece,web design greece, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ηλεκτρονικο εμποριο, ηλεκτρονικο επιχειρείν, ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε ακόμα

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Για την επιτυχία μιας εταιρείας στο internet βασικός παράγοντας είναι ο σωστός σχεδιασμός της ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Τα βασικά κριτήρια στο σχεδιασμό ενός λογότυπου.

Τα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς στο σχεδιασμό ενός λογότυπου είναι ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Βήματα που ακολουθούμε για την δημιουργία ενός Website.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Live Electronic ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία για την ...

Το Blog μας

After Sales

Θα είμαστε εδώ για εσάς και μετά την αποπεράτωση του έργου σας, γιατί αυτή είναι η εργασία μας και όχι μια ευκαιριακή απασχόληση!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνία

Live Electronic

Εταιρεία Πληροφορικής
Ν. Πλαστήρα 14,
Κατερίνη - Πιερίας, ΤΚ 60100,
Τ/Φ: (+30) 23510 77165
e-mail
info@live-e.gr

4 βήματα & κατακτήστε το Διαδίκτυο!

Ο σωστός χρωματισμός, η διαμόρφωση των μενού πλοήγησης, η λειτουργικότητα και τα γραφικά ενός website αποτελούν την πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη σας και μπορούν να τον προκαταβάλλουν θετικά για την συνέχιση της πλοήγησής του. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα, αλλά σχεδιάζουμε το κάθε website σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Φροντίζουμε να ξεχωρίζετε για τους σωστούς λόγους! Περισσότερα ...
Σε ένα site θα πρέπει να προσέξετε την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, να έχει σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας και παρουσίασης προϊόντων, να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες και να εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων. Αξιοποιώντας, τις γνώσεις μας και τις νέες τεχνολογίες, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τις προσδοκίες από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Περισσότερα ...
Η ιστοσελίδα σας προσελκύει ή διώχνει πελάτες τελικά; Το περιεχόμενό της είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Τα περιεχόμενα για μια ιστοσελίδα είναι ότι και η βενζίνη για ένα αυτοκίνητο! Χωρίς αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει! Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την επεξεργασία του περιεχομένου του site σας και σε συνεργασία με έμπειρους φιλολόγους την συγγραφή των κειμένων του. Περισσότερα ...
Μια ιστοσελίδα έχει ως στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε αυτή. Ένα site όσο καλά σχεδιασμένο και αν είναι, αν κανείς δεν το επισκέπτεται τότε ουσιαστικά είναι άχρηστο για τον ιδιοκτήτη του. Μαζί σχεδιάσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας με στόχο να βγείτε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης για μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Περισσότερα ...

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών και Ιστοσελίδων - Ζήσε Ψηφιακά - Image

© 2012 Live Electronic, Inc. All Rights Reserved.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.