Επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Δημοσίευση: 01-11-2013

Για την επιτυχία μιας εταιρείας στο internet βασικός παράγοντας είναι ο σωστός σχεδιασμός της ιστοσελίδας της! Απαραίτητα στοιχεία του σωστού σχεδιασμού είναι η υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα και η φιλικότητά προς το χρήστη.

Εξίσου σημαντικό είναι η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της δραστηριότητας σας, μία πρόχειρη ιστοσελίδα δημιουργεί κακή εικόνα για εσάς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αποτρέποντας υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας, ενώ μια εύχρηστη, λειτουργική και καλαίσθητη ιστοσελίδα, θα βοηθήσει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυα, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του κόστους κατασκευής της.

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει πρώτα να κάνουμε την έρευνα αγοράς στον κλάδο ή τα προϊόντα που δραστηριοποιήστε.

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντηθούν.

Τι πουλάτε;

Ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες δεν μπορούν να πωληθούν στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, αν οι πελάτες σας δεν μπορούν να λάβουν παραπάνω πληροφορίες από αυτές που προσφέρει ένα φυλλάδιο για το προϊόν ή την υπηρεσία σας, είναι σχεδόν απίθανο να αγοράσουν.

Παραδείγματα προϊόντων που έχει αποδειχθεί ότι πωλούν με επιτυχία στο Διαδίκτυο είναι τα βιβλία, τα CD, το λογισμικό, οι οικιακές συσκευές και τα ηλεκτρονικά.

Παραδείγματα προϊόντων που έχει αποδειχθεί ότι έχουν αποτυχημένες πωλήσεις στο Διαδίκτυο είναι τα ρούχα και τα έπιπλα, επειδή οι πελάτες δεν μπορούν να δουν το πραγματικό μέγεθος, την υφή, το χρώμα και άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο το κοινό-στόχος σας;

Αν το κοινό-στόχος σας δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, τότε καλύτερα να μην μπείτε στη διαδικασία! Σκεφτείτε ποιες ομάδες πελατών θέλετε να κερδίσετε. Η «παλιά» γενιά σε αντίθεση με τη «νέα» γενιά δεν είναι εξοικειωμένη με τη χρήση του Διαδικτύου.

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Διαδίκτυο;

Ο μεγάλος ανταγωνισμός δεν είναι καλό πράγμα, αλλά είναι καλό σημάδι! Σας δείχνει ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας όντως πουλάει στο Διαδίκτυο, και ότι το μοναδικό πρόβλημα που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι η διαφοροποίηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Αν έχετε μικρό ή ανύπαρκτο ανταγωνισμό και εξακολουθείτε να είστε πεπεισμένοι ότι το προϊόν ή η υπηρεσία σας θα κάνει τεράστια επιτυχία στο Διαδίκτυο, ίσως θα πρέπει να κάνετε περαιτέρω έρευνα. Ίσως να υπάρχουν παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν ήδη πωληθεί στο Διαδίκτυο και απέτυχαν (γι’ αυτό και υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού).

Έχετε την ικανότητα και τους πόρους που απαιτούνται για online πωλήσεις;

Αν ήδη γνωρίζετε τον τομέα της πληροφορικής, ίσως ανακαλύψετε ότι έχετε ένα πλεονέκτημα. Αν δεν έχετε σχέση με την πληροφορική, ίσως πρέπει να εκπαιδευτείτε (λογισμικό, πληροφορική και γενικά διαχείριση), ή να προσλάβετε έμπειρο προσωπικό.

Η δέσμευση είναι επίσης σημαντική υπόθεση καθώς η επιχείρησή σας θα είναι διαθέσιμη στο κοινό 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για ολόκληρη την εβδομάδα. Γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε για το μεγάλο άλμα, ώστε να λύσετε γρήγορα τυχόν προβλήματα (όπως άλλωστε θα κάνατε σε κάθε είδους επιχείρηση), όπως για παράδειγμα, τεχνικές βλάβες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αν η επιχείρησή σας δεν προβάλλεται στο Διαδίκτυο και εσείς σκέφτεστε να τολμήσετε αυτό το εγχείρημα, σκεφτείτε το και επικοινωνήστε μαζί μας. Εμείς μπορούμε να κάνουμε την έρευνα αγοράς για εσάς και να σας συμβουλεύσουμε αντικειμενικά για τις προοπτικές τις επιχείρησής σας στο internet.

Επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. ηλεκτρονικό επιχειρήν, e-business, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Web Site Developemnt, Κατασκευή Web Site, Σχεδιασμός Web Site, Web Design, Web Site, Internet Applications, Internet Application Development, Ηλεκτρονικό κατάστημα, Web Εφαρμογές, Ιστοσελίδα, Ιστοσελίδες, Ανάπτυξη εφαρμογών internet, Ηλεκτρονική διαφήμιση, Πακέτα Web Design, Web Design Packages, Ανάπτυξη Web Εφαρμογών, κατασκευή ιστοσελίδων,σχεδιασμος ιστοσελιδων,webdesign greece,web design greece, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ηλεκτρονικο εμποριο, ηλεκτρονικο επιχειρείν, ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε ακόμα

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Για την επιτυχία μιας εταιρείας στο internet βασικός παράγοντας είναι ο σωστός σχεδιασμός της ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Τα βασικά κριτήρια στο σχεδιασμό ενός λογότυπου.

Τα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς στο σχεδιασμό ενός λογότυπου είναι ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Βήματα που ακολουθούμε για την δημιουργία ενός Website.

Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων Live Electronic ακολουθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία για την ...

Το Blog μας

After Sales

Θα είμαστε εδώ για εσάς και μετά την αποπεράτωση του έργου σας, γιατί αυτή είναι η εργασία μας και όχι μια ευκαιριακή απασχόληση!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνία

Live Electronic

Εταιρεία Πληροφορικής
Ν. Πλαστήρα 14,
Κατερίνη - Πιερίας, ΤΚ 60100,
Τ/Φ: (+30) 23510 77165
e-mail
info@live-e.gr

4 βήματα & κατακτήστε το Διαδίκτυο!

Ο σωστός χρωματισμός, η διαμόρφωση των μενού πλοήγησης, η λειτουργικότητα και τα γραφικά ενός website αποτελούν την πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη σας και μπορούν να τον προκαταβάλλουν θετικά για την συνέχιση της πλοήγησής του. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα, αλλά σχεδιάζουμε το κάθε website σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Φροντίζουμε να ξεχωρίζετε για τους σωστούς λόγους! Περισσότερα ...
Σε ένα site θα πρέπει να προσέξετε την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, να έχει σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας και παρουσίασης προϊόντων, να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες και να εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων. Αξιοποιώντας, τις γνώσεις μας και τις νέες τεχνολογίες, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τις προσδοκίες από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Περισσότερα ...
Η ιστοσελίδα σας προσελκύει ή διώχνει πελάτες τελικά; Το περιεχόμενό της είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Τα περιεχόμενα για μια ιστοσελίδα είναι ότι και η βενζίνη για ένα αυτοκίνητο! Χωρίς αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει! Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την επεξεργασία του περιεχομένου του site σας και σε συνεργασία με έμπειρους φιλολόγους την συγγραφή των κειμένων του. Περισσότερα ...
Μια ιστοσελίδα έχει ως στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε αυτή. Ένα site όσο καλά σχεδιασμένο και αν είναι, αν κανείς δεν το επισκέπτεται τότε ουσιαστικά είναι άχρηστο για τον ιδιοκτήτη του. Μαζί σχεδιάσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας με στόχο να βγείτε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης για μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Περισσότερα ...

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών και Ιστοσελίδων - Ζήσε Ψηφιακά - Image

© 2012 Live Electronic, Inc. All Rights Reserved.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.