Έντυπη διαφήμιση

Έντυπη διαφήμιση | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Δημοσίευση: 01-11-2013

Η έντυπη διαφήμιση, παρά τη συρρίκνωσή της, εξακολουθεί να είναι ένα από τα σημαντικά μέσα διαφήμισης. Είτε πρόκειται για διαφήμιση σε εφημερίδες είτε για διαφήμιση σε περιοδικά, η Live Electronic έχει την εμπειρία και τις δυνατότητες για να σας προσφέρει διαφημιστικές ιδέες και λύσεις που θα μεταφέρουν το διαφημιστικό μήνυμα που επιθυμείτε στο κοινό άμεσα και με τρόπο αποτελεσματικό, πρωτότυπο και δημιουργικό.

Μπορούμε επίσης να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για διαφημιστικά ένθετα ή εταιρικά έντυπα από την αρχική ιδέα μέχρι και την εκτύπωση, αφού αναλαμβάνουμε κάθε εργασία διαφημιστικού εντύπου εξολοκλήρου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλα αυτά εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν καθοριστεί, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πραγματικά οικονομικά.

Η Live Electronic προτείνει το Live In Magazine!

Η διαφήμιση της εταιρείας σας μέσα από τις σελίδες του περιοδικού Live In Magazine θα έχει ως αποτέλεσμα την προβολή της σε χιλιάδες ανθρώπους που σίγουρα αποτελούν μέρος του αγοραστικού κοινού που σας ενδιαφέρει. Είναι βέβαιο ότι τα ευνοϊκά αποτελέσματα της διαφημιστικής σας προβολής θα είναι σημαντικά, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα.

Για πρώτη φορά η πόλη της Κατερίνης έχει το δικό της περιοδικό δωρεάν διανομής, στα πρότυπα αυτών που εκδίδονται σε μεγαλουπόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ένα περιοδικό ποικίλου περιεχομένου που η θεματολογία του απευθύνεται τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Είναι σχεδιασμένο με προσοχή και έχει ως Target Group τις ηλικίες 16 με 55.

Πλεονεκτήματα:

•Αποτελείται από (80) έγχρωμες σελίδες Α5 σε illoustation χαρτί.

•Έχει συγκεκριμένο αριθμό διαφημίσεων* ανά τεύχος ώστε να κάνει την διαφορά και να δίνει αξία στη διαφημιζόμενη επιχείρηση.

•Δεν περιέχει πολλές διαφημίσεις ώστε να προσελκύει τον αναγνώστη. Τα άρθρα που υπάρχουν είναι προσεγμένα και σε θεματολογίες όπως: πολιτισμός, γυναίκα, διατροφή, επικαιρότητα, κ.α.

•Τυπώνεται ανά τρίμηνο σε 6000 αντίτυπα.

•Διανέμεται από την εταιρεία μας σε επιλεγμένα σημεία, με στόχο το κάθε τεύχος να έχει περισσότερους από έναν αναγνώστες.

•Δεν είναι ένα απλό flyer που οι περισσότεροι το πετάνε στον πρώτο κάδο που βρίσκουν. Περιέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες με στόχο ο αναγνώστης να το διατηρήσει στην κατοχή του και μετά την πρώτη ανάγνωση.

*Το περιοδικό Live In Magazine σχεδιάζεται και εκδίδεται από την Live Electronic!

Έντυπη διαφήμιση ηλεκτρονικό επιχειρήν, e-business, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Web Site Developemnt, Κατασκευή Web Site, Σχεδιασμός Web Site, Web Design, Web Site, Internet Applications, Internet Application Development, Ηλεκτρονικό κατάστημα, Web Εφαρμογές, Ιστοσελίδα, Ιστοσελίδες, Ανάπτυξη εφαρμογών internet, Ηλεκτρονική διαφήμιση, Πακέτα Web Design, Web Design Packages, Ανάπτυξη Web Εφαρμογών, κατασκευή ιστοσελίδων,σχεδιασμος ιστοσελιδων,webdesign greece,web design greece, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ηλεκτρονικο εμποριο, ηλεκτρονικο επιχειρείν, ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε ακόμα

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Έντυπη διαφήμιση

Η έντυπη διαφήμιση, παρά τη συρρίκνωσή της, εξακολουθεί να είναι ένα από τα σημαντικά μέσα διαφήμισης. ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Εταιρική Ταυτότητα

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας για να αποδώσετε και να διαδώσετε την εικόνα της εταιρείας ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Επεξεργασία Εικόνας

Η επεξεργασία εικόνας μπορεί να περιλαμβάνει την επεξεργασία φωτογραφιών, τη δημιουργία ...

Το Blog μας

After Sales

Θα είμαστε εδώ για εσάς και μετά την αποπεράτωση του έργου σας, γιατί αυτή είναι η εργασία μας και όχι μια ευκαιριακή απασχόληση!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνία

Live Electronic

Εταιρεία Πληροφορικής
Ν. Πλαστήρα 14,
Κατερίνη - Πιερίας, ΤΚ 60100,
Τ/Φ: (+30) 23510 77165
e-mail
info@live-e.gr

4 βήματα & κατακτήστε το Διαδίκτυο!

Ο σωστός χρωματισμός, η διαμόρφωση των μενού πλοήγησης, η λειτουργικότητα και τα γραφικά ενός website αποτελούν την πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη σας και μπορούν να τον προκαταβάλλουν θετικά για την συνέχιση της πλοήγησής του. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα, αλλά σχεδιάζουμε το κάθε website σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Φροντίζουμε να ξεχωρίζετε για τους σωστούς λόγους! Περισσότερα ...
Σε ένα site θα πρέπει να προσέξετε την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, να έχει σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας και παρουσίασης προϊόντων, να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες και να εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων. Αξιοποιώντας, τις γνώσεις μας και τις νέες τεχνολογίες, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τις προσδοκίες από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Περισσότερα ...
Η ιστοσελίδα σας προσελκύει ή διώχνει πελάτες τελικά; Το περιεχόμενό της είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Τα περιεχόμενα για μια ιστοσελίδα είναι ότι και η βενζίνη για ένα αυτοκίνητο! Χωρίς αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει! Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την επεξεργασία του περιεχομένου του site σας και σε συνεργασία με έμπειρους φιλολόγους την συγγραφή των κειμένων του. Περισσότερα ...
Μια ιστοσελίδα έχει ως στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε αυτή. Ένα site όσο καλά σχεδιασμένο και αν είναι, αν κανείς δεν το επισκέπτεται τότε ουσιαστικά είναι άχρηστο για τον ιδιοκτήτη του. Μαζί σχεδιάσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας με στόχο να βγείτε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης για μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Περισσότερα ...

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών και Ιστοσελίδων - Ζήσε Ψηφιακά - Image

© 2012 Live Electronic, Inc. All Rights Reserved.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.