Διαδικτυακές Εφαρμογές


Δημοσίευση: 29-10-2013

Είστε χρήσιμοι; Τότε θα είστε και επιτυχημένοι!

Όπως στην καθημερινή μας ζωή έτσι και στο διαδίκτυο, όταν προσφέρουμε υψηλού επιπέδου και με χρηστικότητα υπηρεσίες, τότε ξεχωρίζουμε από το πλήθος. Μια διαδικτυακή εφαρμογή μπορεί να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και να προσφέρει πολύ καλύτερη κατάταξη του site σας στις μηχανές αναζητήσεις, όπως η google, yahoo και bing.

Ακόμα, αν επιθυμείτε να οργανώστε πιο αποδοτικά την επιχείρησή σας, μέσα από πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας εργαλεία, είτε θέλετε να επεκτείνετε την υπάρχουσα διαδικτυακή υποδομή σας, μπορείτε να βρείτε πλήρη κάλυψη των αναγκών σας από την Live Electronic με μια νέα εφαρμογή. Οι custom web applications απευθύνονται σε όσους θέλουν μια πολύ εξειδικευμένη web εφαρμογή για την επιχείρησή τους. Δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί απευθύνονται και λύνουν προβλήματα ενός συγκεκριμένου ατόμου ή επιχείρησης που τις χρειάζεται.

Δημιουργήστε λοιπόν μια εντελώς νέα πρωτοποριακή Web εφαρμογή (για την ιστοσελίδα ή το δίκτυό σας), κομμένη και ραμμένη αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της επιχείρησής σας σε συνεργασία με την εταιρία ανάπτυξης λογισμικού Live Electronic και βγείτε κερδισμένοι.

Κόστος – Τιμές μιας Διαδικτυακής εφαρμογής

Οι εξειδικευμένες web applications δεν υπάρχουν στην αγορά και κοστολογούνται ανάλογα τις εργατοώρες που χρειάζεται να διατεθούν για τη σύλληψη και την κατασκευή τους και με βάση του μοντέλου κοστολόγησης έργων λογισμικού COCOMO (Constructive Cost Model). Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τι είναι αυτό που χρειάζεστε και η Live Electronic θα ετοιμάσει για εσάς ένα προσχέδιο έργου βασισμένο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και κόστος.

Τι προσφέρουμε!

Η εταιρεία πληροφορικής και ανάπτυξης λογισμικού Live Electronic, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία κατασκευάζει για εσάς τη διαδικτυακή εφαρμογή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και τροποποιούμε πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας τη δική σας εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες open source τεχνολογίες διαδικτύου (PHP, Java και χρήση της MySQL ως βάση δεδομένων) παραδίνουμε αξιόπιστες λύσεις με το ελάχιστο λειτουργικό κόστος, ενώ οι εξαντλητικοί έλεγχοι που προηγούνται της παράδοσης οποιασδήποτε έργου, εγγυώνται την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βοηθήσουμε να βρείτε λύση σε αυτό που χρειάζεστε.

Τι είναι Web Application

Ανάπτυξη λογισμικού – Δημιουργία εξειδικευμένων εφαρμογών για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Διαδικτυακές εφαρμογές (web applications) καλούνται οι εφαρμογές που λειτουργούν μέσω ενός δικτύου, το οποίο μπορεί να είναι ένα μικρό τοπικό δίκτυο ή ακόμα και το διαδίκτυο (internet). Οι εφαρμογές αυτές εγκαθίστανται σε ένα διακομιστή (server) και μπορούν να εκτελεστούν από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή άλλη συσκευή, που είναι συνδεδεμένος με αυτόν. Η επιτυχία τους έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι για τη χρήση τους δεν απαιτείται η εγκατάστασή τους στους επιμέρους υπολογιστές.

Παραδείγματα διαδικτυακών εφαρμογών σε τοπικό δίκτυο μπορεί να είναι ένα ενδοεταιρικό portal ή μια βάση δεδομένων όπου οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης εισάγουν τις ώρες εργασίας τους και τα έργα με τα οποία ασχολούνται. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα διαχείρισης γνώσης μιας εταιρείας, δηλαδή ένα σύστημα που αποθηκεύει , διαχειρίζεται, αναβαθμίζει και αναδιανέμει την τεχνογνωσία (γνώση) μιας εταιρείας στα νέα, αλλά και στα έμπειρα στελέχη της. Ένα τέτοιο σύστημα διασφαλίζει την βιωσιμότητα μιας επιχείρησης σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο χάσει κάποια βασικά της στελέχη.

Διαδικτυακές Εφαρμογές Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Web Design, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Web Development, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό επιχειρήν, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, e-business, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Ιστοσελίδα, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Web Site, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Web Site Developemnt, Κατασκευή Web Site, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Σχεδιασμός Web Site, Web Design, Web Site, Ανάπτυξη Internet Εφαρμογών, Internet Applications, Internet Application Development, Ηλεκτρονικό κατάστημα, Web Εφαρμογές, Ιστοσελίδα, Ιστοσελίδες, Ανάπτυξη εφαρμογών internet, Ηλεκτρονική διαφήμιση, Πακέτα Web Design, Web Design Packages, Ανάπτυξη Web Εφαρμογών, Κατασκευή Ιστοσελίδας, Σχεδιασμός Ιστοσελίδας, κατασκευη ιστοσελιδας, σχεδιασμος ιστοσελιδας, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, κατασκευή ιστοσελίδων,σχεδιασμος ιστοσελιδων,κατασκευη ιστοσελιδων,σχεδιασμός ιστοσελίδων,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ,κατασκευη ιστοσελιδας,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ,ανάπτυξη ιστοσελίδας,κατασκευή ιστοσελίδας,webdesign greece,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ,web design greece,ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ηλεκτρονικο εμποριο, ηλεκτρονικο επιχειρείν, ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε ακόμα

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Καινοτομία

Έχεις την ιδέα; Έχουμε την τεχνογνωσία για να την υλοποιήσουμε! Η Live Electronic χαράζει το δρόμο της ...

Το Blog μας

After Sales

Θα είμαστε εδώ για εσάς και μετά την αποπεράτωση του έργου σας, γιατί αυτή είναι η εργασία μας και όχι μια ευκαιριακή απασχόληση!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνία

Live Electronic

Εταιρεία Πληροφορικής
Ν. Πλαστήρα 14,
Κατερίνη - Πιερίας, ΤΚ 60100,
Τ/Φ: (+30) 23510 77165
e-mail
info@live-e.gr

4 βήματα & κατακτήστε το Διαδίκτυο!

Ο σωστός χρωματισμός, η διαμόρφωση των μενού πλοήγησης, η λειτουργικότητα και τα γραφικά ενός website αποτελούν την πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη σας και μπορούν να τον προκαταβάλλουν θετικά για την συνέχιση της πλοήγησής του. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα, αλλά σχεδιάζουμε το κάθε website σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Φροντίζουμε να ξεχωρίζετε για τους σωστούς λόγους! Περισσότερα ...
Σε ένα site θα πρέπει να προσέξετε την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, να έχει σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας και παρουσίασης προϊόντων, να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες και να εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων. Αξιοποιώντας, τις γνώσεις μας και τις νέες τεχνολογίες, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τις προσδοκίες από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Περισσότερα ...
Η ιστοσελίδα σας προσελκύει ή διώχνει πελάτες τελικά; Το περιεχόμενό της είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Τα περιεχόμενα για μια ιστοσελίδα είναι ότι και η βενζίνη για ένα αυτοκίνητο! Χωρίς αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει! Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την επεξεργασία του περιεχομένου του site σας και σε συνεργασία με έμπειρους φιλολόγους την συγγραφή των κειμένων του. Περισσότερα ...
Μια ιστοσελίδα έχει ως στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε αυτή. Ένα site όσο καλά σχεδιασμένο και αν είναι, αν κανείς δεν το επισκέπτεται τότε ουσιαστικά είναι άχρηστο για τον ιδιοκτήτη του. Μαζί σχεδιάσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας με στόχο να βγείτε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης για μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Περισσότερα ...

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών και Ιστοσελίδων - Ζήσε Ψηφιακά - Image

© 2012 Live Electronic, Inc. All Rights Reserved.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.