Άλλες μέθοδοι προώθησης


Δημοσίευση: 30-10-2013

Εκτός από τις βασικές μεθόδους προώθησης SEO που έχουμε αναφέρει υπάρχουν και άλλες συμπληρωματικές που μπορούμε να προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης. Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω:

•Email marketing: Δημιουργία εταιρικού newsletter και εγκατάσταση μηχανισμού αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, για να στέλνετε email στους πελάτες σας με προσφορές και άλλα νέα.

•Διαφημιστική καμπάνια στο Facebook. Μπορούμε εκτός από την απλή συμμετοχή με posts, να κάνουμε διαφήμιση όπως και στο Google Adwords.

•Καταχώρηση του διακτυακού σας τόπου σε ηλεκτρονικούς επιχειρηματικούς δωρεάν ή  επί πληρωμή καταλόγους. Αυτοί είναι σαν το Χρυσό Οδηγό σε ψηφιακή μορφή.

Banner & Text Advertising: Αγοράζουμε για σας διαφημιστικό χώρο σε δημοφιλή sites. Η διαφήμιση μπορεί να είναι με τη μορφή εικόνων (banners) είτε με μορφή ενεργώ link κειμένου.

Δημιουργία και δημοσίευση άρθρων σχετικών με την επιχείρηση σας (Article Marketing) σε δημοφιλή sites, Ελληνικά και ξένα (κερδίζετε σε κύρος, αναγνωρισιμότητα, υψηλότερες κατατάξεις στο Google και επισκεψιμότητα).

Forum participation: Προωθούμε το δικτυακό σας τόπο μέσα από σχετικά forums - αποτελεί μια από τις καλύτερες μεθόδους έμμεσης διαφήμισης (ιδιαίτερα χρήσιμο για ιατρούς, celebrities κ.τ.λ.).

Κόστος – Τιμές άλλων μεθόδων προώθησης

Οι επιπλέον μέθοδοι προώθησης μπορούν να συνδυαστούν με τις βασικές υπηρεσίες SEO ή Google adwords καμπάνιες ή μεμονωμένα. Το κόστος σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικό, γι’ αυτό επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες. Δείτε ακόμα τι παρέχουμε σε κάθε πακέτο υπηρεσιών προώθησης ιστοσελίδων και τις τιμές αυτών.

Άλλες μέθοδοι προώθησης ηλεκτρονικό επιχειρήν, e-business, Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Web Site Developemnt, Κατασκευή Web Site, Σχεδιασμός Web Site, Web Design, Web Site, Internet Applications, Internet Application Development, Ηλεκτρονικό κατάστημα, Web Εφαρμογές, Ιστοσελίδα, Ιστοσελίδες, Ανάπτυξη εφαρμογών internet, Ηλεκτρονική διαφήμιση, Πακέτα Web Design, Web Design Packages, Ανάπτυξη Web Εφαρμογών, κατασκευή ιστοσελίδων,σχεδιασμος ιστοσελιδων,webdesign greece,web design greece, ηλεκτρονικό επιχειρείν, ηλεκτρονικο εμποριο, ηλεκτρονικο επιχειρείν, ηλεκτρονικό εμπόριο

Δείτε ακόμα

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Άλλες μέθοδοι προώθησης

Εκτός από τις βασικές μεθόδους προώθησης SEO που έχουμε αναφέρει υπάρχουν και άλλες ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Social Media Marketing

Προώθηση ενός site μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Πολύ σημαντικό για την επισκεψιμότητα του ...

 | Live Electronic ... και ζήσε ψηφιακά! - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & INTERNET MARKETING & SEO - image

Search Engine Optimization (SEO)

Τα ακρωνύμια SEO προέρχονται από τις λέξεις Search Engine Optimization και αναφέρονται στη μέθοδο Προώθησης Ιστοσελίδων ...

Το Blog μας

After Sales

Θα είμαστε εδώ για εσάς και μετά την αποπεράτωση του έργου σας, γιατί αυτή είναι η εργασία μας και όχι μια ευκαιριακή απασχόληση!

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Επικοινωνία

Live Electronic

Εταιρεία Πληροφορικής
Ν. Πλαστήρα 14,
Κατερίνη - Πιερίας, ΤΚ 60100,
Τ/Φ: (+30) 23510 77165
e-mail
info@live-e.gr

4 βήματα & κατακτήστε το Διαδίκτυο!

Ο σωστός χρωματισμός, η διαμόρφωση των μενού πλοήγησης, η λειτουργικότητα και τα γραφικά ενός website αποτελούν την πρώτη εντύπωση για τον επισκέπτη σας και μπορούν να τον προκαταβάλλουν θετικά για την συνέχιση της πλοήγησής του. Δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα πρότυπα, αλλά σχεδιάζουμε το κάθε website σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Φροντίζουμε να ξεχωρίζετε για τους σωστούς λόγους! Περισσότερα ...
Σε ένα site θα πρέπει να προσέξετε την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, να έχει σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας και παρουσίασης προϊόντων, να προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες και να εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων. Αξιοποιώντας, τις γνώσεις μας και τις νέες τεχνολογίες, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τις προσδοκίες από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Περισσότερα ...
Η ιστοσελίδα σας προσελκύει ή διώχνει πελάτες τελικά; Το περιεχόμενό της είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της. Τα περιεχόμενα για μια ιστοσελίδα είναι ότι και η βενζίνη για ένα αυτοκίνητο! Χωρίς αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει! Μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την επεξεργασία του περιεχομένου του site σας και σε συνεργασία με έμπειρους φιλολόγους την συγγραφή των κειμένων του. Περισσότερα ...
Μια ιστοσελίδα έχει ως στόχο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε αυτή. Ένα site όσο καλά σχεδιασμένο και αν είναι, αν κανείς δεν το επισκέπτεται τότε ουσιαστικά είναι άχρηστο για τον ιδιοκτήτη του. Μαζί σχεδιάσουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας με στόχο να βγείτε στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης για μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά. Περισσότερα ...

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών και Ιστοσελίδων - Ζήσε Ψηφιακά - Image

© 2012 Live Electronic, Inc. All Rights Reserved.

Όλες οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.